Etsimme performanssitaiteilijoita taidefestivaaleille

Post Reply
User avatar
atti
Posts: 97
Joined: 23 Feb 2016, 18:54
Status: Offline

Etsimme performanssitaiteilijoita taidefestivaaleille

Post by atti » 24 May 2017, 08:47

Tervehdys!
Olisiko mahdollista, että ystävällisesti jakaisitte tämän viestin jäsenillenne, kiitos.
Olemme Feast On Art, taidetapahtumia järjestämään perustettu vapaa kollektiivi. Järjestämme tänä kesänä taidefestivaalin Galleria Rajatilassa Tampereella. Osana festivaalia olemme suunnitelleet yhtä performanssille omistettua päivää ja tiedustelisimmekin löytyisikö tätä kautta taiteilijoita joilla olisi kiinnostusta osallistua tapahtumaan.
Järjestimme festivaalin ensimmäisen kerran viikon mittaisena heinäkuussa 2015 teemalla Rajattomuus ja viikon kävijämäärä oli n.300 henkilöä. Tänä vuonna teemana on Rytmi ja festivaaliaika on pidempi kuin edeltäjänsä 2015 (materiaalia siitä löytyy osoitteessa https://www.facebook.com/feastonart/ ). Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, me vastaamme gallerian vuokrasta, tapahtuman julisteista sekä tapahtuman pääavajaisten tarjoiluista. Korvauksia tai palkkiota emme valitettavasti pysty maksamaan, kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy eikä festivaalista synny meille voittoa. Esiintyjille pyrimme järjestämään kasvisruoka- ja virvoketarjoilun.
Festivaalit ovat siis Galleria Rajatilassa ajalla 30.6. - 18.7. ja performanssipäivä on maanantai 17.7., esitykset klo 13-18.
Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan taphtumaan, ota yhteyttä sähköpostilla feastonart@gmail.com .
Ystävällisin terveisin,
Jarkko, Uni, Maths/FOA-team

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests